top of page

Cutting Days 2017 grootser dan ooit

Tijdens de Cutting Days 2017 belichten we onze expertise in elke fase van het snijgereedschapsproces, van ontwerp en productie tot en met de testfase en de toepassing in de markt.

Er worden in totaal meer dan 2000 bezoekers verwacht, waarbij ongeveer een derde van de bezoekers van buiten de Tsjechische Republiek komt. Hiertoe behoren klanten en collega's uit diverse markten, en zelfs vanuit het verre Noord-Amerika, China, India en Nieuw-Zeeland.

Er worden zo'n 700 bezoekers uit de Tsjechische Republiek verwacht, waardoor de Cutting Days (van 4 tot 12 september) dit jaar tot het grootste evenement uit de geschiedenis van onze onderneming wordt.

Bezoekers kunnen kennismaken met ons nieuwe Experience Center, dat officieel op de eerste dag van de Cutting Days wordt geopend. Zo ziet ons productprogramma eruit, met R&D en tests van nieuwe gereedschappen.

Rondom het nieuwe XP Center bevinden zich twee speciale ruimtes waar bezoekers het grootste aanbod van Dormer Pramet-producten ooit kunnen bekijken. Bezoekers kunnen hier 16 belangrijkste partners ontmoeten en genieten van ons gastheerschap in een horecagedeelte dat op elk moment van de dag ruimte biedt aan 150 mensen.

Jana Maixnerova

Er is een ruimte van 250 vierkante meter beschikbaar met ons assortiment draai- en wisselplaatgereedschappen. Deze gereedschappen worden gepresenteerd in voor ISO-materiaal relevante toepassingen tezamen met diverse productvideo's.

Bezoekers krijgen ook onze productie-eenheid in Šumperk te zien, ze kunnen bewerkingsdemonstraties bijwonen en de energiecentrale Dlouhé Stráně bezoeken.

Ten slotte is het de bedoeling dat 600 studenten de laatste twee dagen van de Cutting Days bijwonen, die speciaal zijn opgezet voor scholen en technische hogescholen.

Voor het laatste nieuws, foto's en video's tijdens en na de Cutting Days 2017 kunt u onze social media-profielen volgen.

Jana Maixnerova

Marketing-coördinator

Dormer Pramet CEE

bottom of page