top of page

Wat komt er allemaal kijken bij een geweldige vakbeurs?


Een succesvolle vakbeurs kost veel tijd en inspanning.

Ik wil ons geweldige team en u als gewaardeerde partner graag persoonlijk bedanken voor het feit dat de IMTS 2016 zo'n groot succes is geworden voor Dormer Pramet.

Dus, wat komt er allemaal kijken bij een geweldige vakbeurs?

Om te beginnen heb je daarvoor een gemotiveerd en enthousiast team nodig. Elke dag beginnen we met positieve energie en die zetten we in om snijgereedschappen te vinden voor onze distributiepartners en klanten.

En niet te vergeten, koffie. Ja…heel veel koffie. De koffie in onze stand was voortreffelijk, en vanuit alle hoeken van de beurshallen (soms wel een wandeling van anderhalve kilometer) kwamen bezoekers af op de heerlijke geur van onze koffie. En ze bleven bij onze stand hangen! De koffie was ongetwijfeld een extra smaakmaker voor onze gesprekken.

Russell Reinhart

Voeg daar nog onze toegewijde partners aan toe. Het was een genoegen om oude en nieuwe contacten in onze stand te mogen begroeten. We zijn vereerd dat wij langdurige partnerships onderhouden met geweldige mensen en bedrijven en zien ernaar uit om nieuwe leden in onze familie te verwelkomen.

Vakbeurzen vormen altijd een goede gelegenheid om oude kennissen opnieuw te benaderen en om hun ons uitgebreide productassortiment te mogen presenteren.

Nu we toch over producten spreken…een vakbeurs is dé gelegenheid om de nieuwe Pramet-wisselplaten en de nieuwe lichte precisieboor voor MRO te presenteren!

Ja, we konden ons uitgebreide assortiment tijdens de beurs in de schijnwerpers zetten, en degenen die onze stand bezochten kregen een goede indruk van de nieuwste producten die in 2016 werden geïntroduceerd. We hebben ook een dynamisch freestreinwiel gepresenteerd met 242 Pramet-wisselplaten (en dit was een regelrechte sensatie).

Hartelijk dank aan allen die ervoor gezorgd hebben dat de show zo'n groot succes was en we kijken alvast uit om iedereen weer te mogen begroeten op de IMTS 2018!

Russell Reinhart

National Sales Manager

Dormer Pramet USA

bottom of page