top of page

Co je potřeba pro skvělý veletrh?


Úspěšný veletrh vyžaduje především spoustu času a úsilí.

Chtěl bych poslat osobní poděkování našemu skvělému týmu i vám, našim vzácným partnerům, za velmi úspěšnou účast společnosti Dormer Pramet na veletrhu IMTS 2016.

Co je tedy potřeba pro úspěch na veletrhu?

Začněme třeba tím, že potřebujete tým nabitý energií. Každý den začínáme s pozitivní energií, kterou přetavujeme do hledání ideálních obráběcích nástrojů pro naše distribuční partnery i zákazníky.

Přidejte trochu kávy. Vlastně spoustu kávy. Káva v našem stánku byla skvělá a návštěvníci k nám za její úžasnou vůní putovali až z pavilonů South a Lake Halls (což je kilometr a půl daleko). Jak jsme je jednou přesvědčili, už se tam nevraceli! Káva nepochybně dodala energii i rozhovorům.

Russell Reinhart

Pak přimíchejte odhodlané partnery. Bylo nám potěšením přivítat na stánku naše nové i staré kontakty. Vážíme si dlouhotrvajících partnerství s některými úžasnými lidmi a společnostmi a těšíme se, až do naší rodiny přivítáme nové členy.

Veletrh je vždy příležitostí znovu zapojit i ty, s nimiž jsme nějakou dobu nebyli v kontaktu, a představit všem naši širokou nabídku výrobků.

Když už mluvíme o výrobcích… dovedete si snad představit lepší příležitost k uvedení nových indexovatelných tříd a řezných destiček i nových lehkých vrtáků Precision Light pro MRO než na veletrhu?

Na našem stánku jsme měli k dispozici komplexní nabídku a ti, kdo nás tam navštívili, měli rovněž možnost vidět nejnovější výrobky uvedené v roce 2016. Ukazovali jsme i dynamické frézování vlakového kola s 242 řeznými destičkami Pramet (a neustále se u něj tvořily hloučky návštěvníků).

Díky všem za skvělý veletrh a těšíme se na setkání na IMTS 2018!

Russell Reinhart

Národní manažer prodeje

Dormer Pramet USA

bottom of page