top of page

Voorbereiding op een van de grootste productieshows ter wereld


IMTS 2016 staat weer voor de deur en onze verwachtingen zijn hooggespannen!

Ons team in Noord-Amerika is druk bezig met de voorbereidingen voor de show die van 12 - 17 september in Chicago plaatsvindt.

We hebben dit jaar enkele spannende dingen om aan iedereen te laten zien in de grootste stand die we ooit opgebouwd hebben.

De stand W-2464 van Dormer Pramet staat vol met uitgelezen nieuwe en populaire producten van Precision Twist Drill, Dormer, Union Butterfield en Pramet.

Wij zijn ervan overtuigd dat communicatie, kennis en succes hand in hand gaan, daarom doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat een bezoek aan onze stand dubbel en dwars de moeite waard is. Er is een team aanwezig van deskundige professionals op het gebied van snijgereedschappen dat graag al uw vragen beantwoordt.

Lynn Fritz

Gedurende de week worden er ook diverse presentaties gehouden over thema's die variëren van wisselplaatgereedschappen voor boren tot en met de optimalisatie van gattelling. Het volledige programma met de tijden inclusief meer interessante informatie kunt u vinden op onze website.

Nieuw dit jaar is onze eigen barista. Hier kunt u elke morgen even aanwippen voor een vers bakje koffie of op ieder ander moment van de dag als u wel een cafeïnestoot kunt gebruiken.

Naast de presentaties introduceren we ook het volgende grote project voor de onderhouds- en reparatiesector van Dormer Pramet op de IMTS, dus kom langs en laat u door ons team informeren.

U kunt ons ook volgen op Twitter en Facebook om op de hoogte te blijven van alle activiteiten voor, tijdens en na de show. Dit omvat tevens informatie over onze presentatieplanning, recente mededelingen, video's en zo maar wat promotieartikelen. Volg ons nu en u loopt niets mis.

bottom of page