top of page

Příprava na jeden z největších strojírenských veletrhů na světě


Veletrh IMTS 2016 už je za rohem a my se dostáváme do varu!

Náš tým v Severní Americe pilně pracuje na přípravě na veletrh, který se uskuteční 12.–17. září v Chicagu.

Na našem historicky největším stánku si letos každý najde to své.

Stánek W-2464 Dormer Pramet bude plný pečlivě vybraných nových a oblíbených výrobků Precision Twist Drill, Dormer, Union Butterfield a Pramet.

Věříme, že komunikace, znalosti a úspěch jdou ruku v ruce, a proto se usilovně snažíme, abyste z našeho stánku odcházeli vždy o něco bohatší. U stánku vás bude očekávat tým profesionálů se znalostmi z oblasti obrábění, kteří zodpoví všechny otázky, na které si vzpomenete.

Kromě toho na místě uspořádáme několik přednášek na různá témata od vrtání s vyměnitelnými břitovými destičkami po optimalizaci počtu otvorů. Celý harmonogram společně s dalšími užitečnými informacemi najdete na našich webových stránkách.

Novinkou pro letošní rok bude náš vlastní barista. Zastavte se u nás pro šálek čerstvé kávy každé ráno anebo kdykoli během dne, až budete potřebovat svou dávku kofeinu.

Kromě přednášek na ITMS představíme další významnou novinku pro sektor údržby od firmy Dormer Pramet, přijďte si promluvit s naším týmem a zjistit více.

Můžete nás také sledovat na Twitter a Facebook, a mít tak zajištěný stálý přísun informací o našich aktivitách před veletrhem, během něj i po veletrhu. Získáte mimo jiné informace o harmonogramu našich přednášek, nejnovější oznámení a videa. Možná budeme i něco rozdávat. Sledujte nás a nic Vám neunikne.

bottom of page