top of page

Získání publicity a zakázek na veletrhu IMTS


Veletrhy nabízejí i jiné příležitosti než pouhé vystavení produktu a kontakt se stávajícími zákazníky. Některé veletrhy se rozšířily do velkých prostor s cílem získat větší publicitu a podporovat networking, což vede k posílení povědomí a vztahů s partnery.

V tomto duchu se přetransformoval i veletrh IMTS v Chicagu. Letošní veletrh se konal od 10. do 15. září.

Pro tým Dormer Pramet byla tato šestidenní akce úspěšná nejen kvůli rekordnímu množství prodejních leadů získaných na výstavní ploše, ale také proto, že naši členové týmu byli po celý týden aktivní v různých programech networkingu.

Náš tým využil rozsáhlé účasti k oslavě 66. narozenin značky Precision Twist Drill, která se konala v úterý 11. září. Stánek byl od 15:00 do 17:00 plný zákazníků, distributorů a partnerů, kteří si s námi přišli připít na prvenství naší značky řezných nástrojů PTD v rychlořezné oceli. Byl jsem potěšen věrností ke značce u návštěvníků stánku, kteří říkali, že nikdy nepoužívají jiné vrtáky HSS než Precision Twist Drill.

Ve středu 12. září ráno jsme se s Danem Murrellem (národní prodejní manažer v Kanadě), Russem Reinhartem (národní prodejní ředitel v USA), Rafaelem Isaiasem (národní prodejní ředitel v Mexiku) a Stefanem Steenstrupem (prezident Dormer Pramet) probudili časně, abychom se mohli zúčastnit běžeckého závodu Miles for Manufacturing (www.imts.com/show/5kRun.html), který vybral více než 60 000 dolarů pro střední, vyšší a technické školy na podporu kariéry v technických oborech.

Během celého týdne náš tým při svých akcích také podporoval strategické distributory. Společnost Fastenal pořádala ve středu večer ve Wrigley Field večerní baseballový raut, kde se společnost Dormer Pramet, jako hlavní prodejce společnosti Fastenal, i naše produktové značky optimálně zviditelnily pro zaměstnance a zákazníky společnosti Fastenal.

Tento veletrh i takovéto akce podtrhují důležitost zapojení aktivit mimo výstavní plochu k posílení prodeje a zvýšení povědomí o značce.

Brian Norris

prezident

Dormer Pramet Severní Amerika

Russ Reinhart (National Sales Manager, US), Brian Norris (President, North America), Stefan Steenstrup (President, Dormer Pramet), Dan Murrell (National Sales Manager, Canada) and Rafael Isaias (National Sales Manager, Mexico).

bottom of page